Herberg het Landhuis

Telefoon: +31725091260
E-mail: info@herberghetlandhuis.nl

Restaurant

Chef-kok Lonneke Vlak is geschoold in de klassieke Franse keuken in onder andere twee- en drie-sterren etablissementen in Zuid Frankrijk en Nederland. Deze ervaring vertaalt ze naar aangename pure gerechten, met verse ingrediënten van het seizoen. Zij is voortdurend op zoek naar nieuwe gerechten met respect voor de aloude tradities van de gastronomie. Dit alles voor een schappelijke prijs.

Het restaurant is open voor ontbijt en lunch. Voor het diner kunt u voor als nog alleen op speciaal verzoek terecht in Herberg het Landhuis. Ontbijt, lunch en drankjes kunnen bij de haard, of bij mooi weer, op het zonnige terras worden gebruikt.  Wilt u iets bijzonders eten of een partij of feestje organiseren, overleg dan even met Lonneke. Zij kan dan met u een op maat aanbieding bespreken.

Volledige artikel over restaurant de Herberg uit “Over de tong“, waar Lonneke de scepter zwaaide over de keuken en het restaurant de afgelopen 12 jaar. Het restaurant in Herberg het landhuis wordt binnenkort geopend voor alle publiek.

restaurant 3

Herberg Het Landhuis,                                                                                                                             Burgemeester Peecklaan 11
1871 BA Schoorl
+31725091260
info@herberghetlandhuis.nl

KVK: 55454941 – BTW: NL191809512B01

Copyright Herberg Het Landhuis