Herberg het Landhuis

Telefoon: +31725091260
E-mail: info@herberghetlandhuis.nl

Catering algemene voorwaarden

Bestellingen
Bestellingen bij voorkeur tenminste 3 werkdagen voorafgaand aan de afleverdatum, kortere besteltijd in overleg.
Bezorging
Bezorgingen binnen Bergen, Schoorl en Groet zijn gratis, daarbuiten wordt € 0,50/km in rekening gebracht. Houdt u rekening met een marge van een half uur op het tijdstip van levering.
Offertes
Offertes hebben een geldigheidsduur van 14 dagen, te rekenen vanaf de datum op de offerte.
Prijzen
Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW, prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. Prijzen gelden voor bestellingen vanaf 10 personen.
Betalingen
Bij opdracht dient een aanbetaling van 50% te worden voldaan, de resterende 50% dient direct bij levering te worden voldaan. Wordt hier niet aan voldaan dan wordt het bestelde niet afgeleverd.
Verhuur
Gebruik de materialen waarvoor ze in bruikleen zijn gegeven en behandel het alsof het van u zelf is. Voor de materialen wordt een borgsom in rekening gebracht (hoogte borgsom is afhankelijk van de te leveren schalen en materialen). Indien de materialen schoon en heel retour komen krijgt de opdrachtgever de borgsom weer terug. Gebruik van materialen is op eigen risico van de opdrachtgever.
Annuleren
De annuleringskosten zijn tot 72 uur voorafgaand aan de afleverdatum gratis.    Bij annuleringen tussen 24 en 72 uur voorafgaand aan de afleverdatum wordt 75% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten.Bij annuleringen binnen 24 uur voorafgaand aan de afleverdatum wordt het volledig in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten.

Herberg Het Landhuis,                                                                                                                             Burgemeester Peecklaan 11
1871 BA Schoorl
+31725091260
info@herberghetlandhuis.nl

KVK: 55454941 – BTW: NL191809512B01

Copyright Herberg Het Landhuis